!!! Exkluzív eladó !!! Alacsonyabb ár

100 Sqcm Kerek Ruhával Minta Vágó Textil Szövet GSM Súly Vágó Vizsgálat

Kiárusítás
Alacsonyabb ár
Új gyűjtemények

100 Sqcm Kerek Ruhával Minta Vágó Textil Szövet GSM Súly Vágó Vizsgálat

Értékelés:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
e443

Címkék: kerékpár lánc-ellenőrző, szén-szövet, patchwork szőrme szövet, papír minta vágó, barkcloth, mohamed salah, kötött szövet minták, polisztirol vezeték vágó, vágó plotter, kulcstartó borotva.

Készleten
11 361 Ft 16 228 Ft

Jellemzők:

Vágási terület:100 négyzetméter cm hosszú, kétélű penge mindkét oldala használható,tartósabb, a tömeg, a vágás minta 100-szor,akkor könnyen kiszámítható, a súlya négyzetméterenként pontos vágási terület.

Standard tartozék: https: 1,gumi pad 2,5 pengék(4 pengék telepített,1 váltakoztak).

Megjegyzés: A kés, penge éles eszköz, nem a használata a kéz, az alsó, mint a károsodás elkerülése érdekében.

Mi is eladni a gumi párna lapátok a kör, karton, kérjük, küldött e-mail mondani.

Leírás:

Régen mindenféle textil,szőnyeg,karton tartalmazza:gyapjú szövet,pamut kelme,mesterséges szövet, kötés termékek.

Téma: Vágási terület:100 négyzetméter cm hosszú, kétélű penge mindkét oldala használható,tartósabb, a tömeg, a vágás minta 100-szor,akkor könnyen kiszámítható, a súlya négyzetméterenként pontos vágási terület

Standard tartozék: https: 1,gumi pad 2,5 pengék(4 pengék telepített,1 váltakoztak).

Használata: Tegyük a csempe kell vágni a gumiszőnyeg szövet, tedd a lemezt sampler a szövet, húzza meg a rögzítő eszköz a sampler, forgatja el 90 fokkal, kézi rá a fedelet, egyik kezében a hullámos oldali kerék, meg gyakorolni egy bizonyos nyomás, majd gyűrűző kézi kereket az óramutató járásával megegyező irányba (szög nagyobb, mint 90 fok), akkor a körbe, majd vágd ki a mintát.

Sampler rögzítő eszköz használat után, forgatni, hogy az eredeti helyére, a penge nem volt kitéve, hogy elkerüljék a kéz sérülése, illetve egyéb tételek.

Felépítése, Beállítása: Dupla penge vágó penge összesen négy darab kör alakú külső négy egyenlő részre, a penge lehet helyettesíteni, hogy az adott művelet: Lazítsa meg a Phillips csavar (négy csavart minden egyes darab), távolítsa el a penge rendszámtábla mintavételi pengeváltás egy új penge, a nyomás a penge lemez, vegye figyelembe, hogy a penge óramutató járásával megegyező irányba, tangenciális száját, hogy négy bemetszéseket ugyanaz a gép, majd húzza meg a Phillips csavar.

Az alján a hangszer úgy döntött, nicks, a helyhez kötött példányok, könnyen vágható, hogy megakadályozza a minta lecsússzon.Megjegyzés: A kés, penge éles eszköz, nem a használata a kéz, az alsó, mint a károsodás elkerülése érdekében.

Csomag Tartalmazza:

1x Minta Vágó

  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Modell Száma: Ruhával Minta Vágó

2020-09-04 Классный! Режет хорошо, в комплекте запасные лезвия есть.
5/ 5 stars
Írd meg véleményed

Lehet is, mint!