!!! Exkluzív eladó !!! Alacsonyabb ár

HENRYLIAN ingyenes szállítási IPS236V IPS236VX EAX63330406 vezető LGM-002B 19V EGY 1.6

Kiárusítás
Alacsonyabb ár
Új gyűjtemények

HENRYLIAN ingyenes szállítási IPS236V IPS236VX EAX63330406 vezető LGM-002B 19V EGY 1.6

Értékelés:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
e413

Címkék: tű scaler, altera fpga, barbi baba, fpga, audio autó, fejleszteni testület fpga, kintex, ips226vx, igazgatóság fpga, altera igazgatóság.

Készleten
7 903 Ft 10 004 Ft

vevőnek el kell olvasni!!!

Pls megjegyzés:

1:Leírás, vásárlás előtt, kérjük, figyelmesen olvassa el a címet, kérjük, győződjön meg arról, hogy a testület modellek gép modellek, ha nem biztos benne, igaz, hogy megvásárolja a termék nem egyezik meg a munka, a felelősség, mint vevő, nem vagyunk felelősek, tudjuk elfogadni az áru visszaküldése, de nem terheli a szállítási költség, ha nem érti a problémát, akkor mindig küldjön e-mailt nekünk, válaszolunk a mail, köszönöm!

2.Ezeket a termékeket használják, a áramköri alkatrészek nem törött,teszteljük, mielőtt küldött ,

3. Minden termék bevizsgált, a szállítás előtt.Ha hibás a termék szállítás közben, kérjük, közölje velünk, miután az megkapta.

4: Ne nyissa ki a vita, mert a termék öreg.Van egy részletes leírás.Ha nem fogadod el, kérjük ne add ki a parancsot, de ne okozzanak felesleges vitákat.Köszönöm!

5:Része a termék új, eredeti, abban az esetben, készletek új állomány, küldünk minden új termékek, abban az esetben, ha új készlet elfogyott, küldünk a régi termékek, de a termékek szigorúan tesztelt, mielőtt elküldi, szóval ne aggódj!remélem megérted!

6: Minden termék egy három hónapos garanciális időszak, ha bármilyen minőségi probléma, akkor forduljon hozzánk ,mi lehet változtatni áruk, karbantartás, Ha nem elégedett, Mi megpróbáljuk a lehető legjobban kielégíteni, hogy veszteség nélkül.ne aggódjon

  • Bemutató Tábla Típusa: fpga
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Márka Név: Henrylian
  • Tanúsítási: Egyik SEM

Írd meg véleményed

Lehet is, mint!