!!! Exkluzív eladó !!! Alacsonyabb ár

Magas Minőségű Tripterygium Wilfordii kivonat 20:1, Mennydörgés Isten Szőlő Gyökér kivonat, Radix Tripterygii Kivonat Horog. Ingyenes Shippinf

Kiárusítás
Alacsonyabb ár
Új gyűjtemények

Magas Minőségű Tripterygium Wilfordii kivonat 20:1, Mennydörgés Isten Szőlő Gyökér kivonat, Radix Tripterygii Kivonat Horog. Ingyenes Shippinf

Értékelés:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
e176

Címkék: tri élet, 15 kg videó állvány, eredeti moringa, indiai moringa, daganat, anti-tumor, olaj, moringa, cerebrovascularis, agydaganat, szerves moringa.

Készleten
5 437 Ft 5 909 Ft

Magas Minőségű Tripterygium wilfordii kivonat 20:1

Tripterygium wilfordii kivonat természetes termék, a különféle biológiai tevékenységek, anti-oxidációs, anti-rheumatoid, anti-Alzheimer-kór, a rák elleni, illetve egyéb hatások.Tripterygium wilfordii kivonatot tartalmaz, számos biológiailag aktív diterpene laktonok, amelyek a fő hatóanyag, a készítmény a rheumatoid gyógyszerek.Tripterygium wilfordii kivonat anti-rheumatoid, illetve rákellenes hatást.Tripterygium wilfordii kivonat számos biológiai tevékenység, ami képes ellenállni az oxidáció ellen, reumás betegség ellenállni szenilis demencia.Jó anti-tumor elleni tevékenység leukémia, mellrák, hasnyálmirigy-rák, tüdőrákban, illetve egyéb daganatos megbetegedések.Azonban során figyelembe kell engedelmeskedni a doktor megállapodás, nem pedig arra, hogy válogatás nélkül.

Közlekedés: 1. Tekintve, hogy a gyártási idő, mi szállítjuk a termékeinket, hogy a világ minden részén hét munkanapon belül (fizetés után). 2. A legtöbb országban, ha már a hajó, biztosítunk egy nyomon követési számot. 3. Általánosságban elmondható, hogy az ügyfelek is kap termékek belül 16 35 napig.Ha baleset történik, akkor lehet, hogy több, mint 60 nap.Kérjük, legyen türelemmel.Nagyon szépen köszönöm.A vámhatóság: Figyelembe véve az ügyfelek érdekeit, akkor bejelenti, hogy alacsonyabb áron elkerülni, vámkezelés, de ha ez megtörténik, akkor nem fizetsz adót.Elnézést kérünk a kellemetlenségért.Szolgáltatások: 1. Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatások, kérlek, hagyd el a pozitív észrevételek valamint az öt csillag.Mondd el nekünk, hogy továbbra is, hogy javítsa a szolgáltatás, következő alkalommal a rendelést. 2. Ha nem elégedett a termékeink, kérjük, értesítsen minket, mielőtt ellen szavazni őket.Biztosítjuk önt arról, hogy mi mindent megteszünk, hogy megoldja ezt a problémát.Nagyon szépen köszönöm.Vissza and Exchange Irányelvek: 1. 7 napon belül, a kézhezvételtől számított. 2. Eredeti csomagolás, a fel nem használt, nem használt 3. A vevő viseli az visszatérítési díj.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.javaslat A kínai orvoslás nagy vagyon.Amíg egészséges, nem pazarolja a tehetség, de nem visszaélni vele.Ez kell használni szerint az orvos tanácsát.Egyébként, a veszteség nem is érdemes, a következményeket viseli a felhasználók maguk!

  • Használat: Szervezet
  • Típus: csillogás
  • Származás: KN - (Eredetű)

Írd meg véleményed

Lehet is, mint!