!!! Exkluzív eladó !!! Alacsonyabb ár

DANIU ZB206 V1.3 DC 5V / 12V Akkumulátor Kapacitás Teszter Belső Ellenállás Teszt 18650 Lítium Akkumulátor Teszter

Kiárusítás
Alacsonyabb ár
Új gyűjtemények

DANIU ZB206 V1.3 DC 5V / 12V Akkumulátor Kapacitás Teszter Belső Ellenállás Teszt 18650 Lítium Akkumulátor Teszter

Értékelés:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
e1126

Címkék: akkumulátor autó teszter, ads1013d, digitális lcr, 18650 teszt, 18650 akku recharg, akkumulátor kapacitás tesztelők, 15v lítium akkumulátor, daniu forrasztani, a logika teszter, yr1035.

Készleten
3 086 Ft 6 168 Ft

Funkció:

Tápfeszültség: DC12V / 5V (nem kötelező)

Üzemi áram: Quick start útmutató (gyári alapbeállítás):

1. Teljes feltöltött az akkumulátor teszt (vagy a power bank), a pozitív, mind a negatív elektródák, illetve csatlakozik a kék terminál a bat+, illetve a bat-, a kapcsolat vonal ajánlott, amennyire csak lehetséges, rövid, vastag!használata DC 12V üzemi feszültség, áram a vizsgálati eszköz kijelző kisülés.

2. Nyomja meg a S vagy S++ gombot, megváltoztathatja a beállítást jelenlegi belül 0.1-2.6 Egy, a jelenlegi helyes, nyomja meg az SK gombot, hogy elindítsa teszt (mint például a hibakód Err* kérjük, tekintse meg az alábbi tartalommal), a teszter lehet intelligens válogatás a cella típusok megfogalmazni felmondás feszültség, elkezdeni a tesztelést a "FUTTATÁS" jelző világít, digitális kijelző cső értékek ah kapacitás, az energia wh, feszültség V-jelenlegi felváltva kijelzőn.Amikor a vizsgálat befejeződött, a digitális cső marad az Ah gyorsan villog egy hang emlékeztető, a "FUTTATÁS" jelző lámpát.

3. A művelet befejezése után nyomja meg az "SK" gombot, hogy a tesztelő ne villogó riasztás, akkor is nyomja meg a S vagy S++ gomb, kapcsoló, ellenőrizze az akkumulátor kapacitás Ah, energia, Mi pedig mentesítés fennsík feszültség V megnyomásakor a "SK" gombot, teszter visszatért az indítási áram a beállítás állam, meg lehet ismételni az előző művelet a következő akkumulátor teszt.

Megjegyzés: a vizsgálat során riasztó állami, el kell végezni az egyik legfontosabb művelet, a biztonsági adatok törlésre kerül, ha nem csinál egy gombot művelet, a biztonsági másolat mindig mentse az eredményeket, még akkor is, ha az áramellátás!

A jelentése, valamint a feldolgozási módszer error code Err*:

Err1: az akkumulátor feszültsége túl magas, kérjük, ellenőrizze, hogy az akkumulátor feszültsége kevesebb, mint 8,5 V vizsgálat előtt.

Err2: az akkumulátor feszültsége túl alacsony (alacsonyabb a beállított értéket a felmondás feszültség), kérjük, erősítse meg az akkumulátor feszültsége, majd állítsa vissza.Ha az akkumulátor csatlakoztatva van fordítva a négy vezeték mód feszültség mérése nem csatlakozik vagy csatlakoztatva a fordítottja is megjeleníteni Err2.

Err3: az akkumulátor nem támogatja a beállítás kisülés vagy áramkör ellenállás túl magas, kérjük használjon kisebb aktuális teszt akkumulátor, valamint annak biztosítása érdekében, hogy a sejtvonal vastag, rövid között az elektróda kapcsolat jó.

Err4: power cső kárt, a probléma általában akkor fordul elő, miután a rossz átalakulás, cserélje ki a power cső, helyettesítő modellek P75NF75, stb..

Err5: túl a teszt hatalom korlátait!ez az állapot csak akkor lehetséges, ha a hatalom korlátozza a funkció be van kapcsolva (LPon) alatt nevében a feltételeket a mentesítés a hatalom több mint 12W, a teszter, hogy megakadályozzák a hő túlmelegedés el védő intézkedések.A felhasználók DIY magát (hogy növelje a hűtőborda vagy telepítése rajongók), majd írjuk be a funkció beállítás menü bezárásához a teljesítmény korlát (LPoF), most már több mint 12W hatalom.

Err6: a tápfeszültség tartományon kívül van, amikor a tápfeszültség alacsonyabb, mint 11V vagy magasabb, mint 14V, a vizsgálati eszköz indítás alatt megjelenik a hiba kódja, kérjük, cserélje ki a megfelelő hálózati feszültség!!

Megjegyzés: ha a kijelző a Err1-Err5, nyomja meg bármelyik gombot, hogy visszatérjen a kiindulási állapotot.

A csomag tartalmazza:

1 x Lítium Akkumulátor Teszter (Vizsgálati eszközök nem tartalmaz)

  • Tanúsítási: Egyik SEM
  • Modell Száma: ZB206+V1.3
  • DIY Kellékek: ELEKTROMOS
  • Kimenet Típusa: -
  • Márka Név: DANIU
  • Származás: KN - (Eredetű)

2020-08-21 Посылка была объединена с 6 другими, поэтому отслеживалась и дошла до МО в моментальные сроки: 15 дней! Описанию соответствует. Рекомендую. Батареи пока не тестировал, но включал - работает.
5/ 5 stars
2020-12-27 Came During but does not change the capacity of the battery. When connected, the fully charged battery writes error 2. Internal resistance measures but is very not accurate
5/ 5 stars
Írd meg véleményed

Lehet is, mint!